het persen van heidehoning
Reacties
-
Anoniem
18-09-2016 om 18:16Hoi Ben, het is jammer dat de foto's bij deze en andere blogs niet te vergroten zijn. Wat mij betreft een verbeterpuntje voor je zeer gewaardeerde werk!
-
Ben de blogger
18-09-2016 om 18:28Op mijn smartphone en Ipad zijn ze heel eenvoudig te vergroten. Op de PC kun je op je rechtermuisknop drukken en dan klikken op "afbeelding in een tabblad openen", daarna kun je hierop inzoomen door het beeldscherm te vergroten. Je kunt de foto's ook opslaan en daarna vergroten.
Maar met een Ipad of smartphone kan je dus direct de foto's vergroten.
-
Anoniem
19-09-2016 om 01:56Bedankt voor je reactie. De door jou beschreven manier had ik reeds geprobeerd. Ik vind de resolutie dan laag om bijvoorbeeld een moer of de inhoud van raat te herkennen oid. Misschien ligt het ook aan mij.
-
Frank Moens
19-09-2016 om 08:57Sinds vorig jaar hanteer ik dezelfde methode. Na de eerste keer persen, maak ik het geperste blok los in brokken om vervolgens het geheel weer een keer te persen. De ervaring is dat in het midden de honing geen weg naar buiten kan vinden. Na de twee pers volgt nog weer een derde.
Uw reactie
Blijf op de hoogte
Wilt u automatisch een e-mail ontvangen zodra Ben Som de Cerff een nieuw blogbericht heeft geplaatst?Meldt u zich dan hier aan.